Innova Teknoloji

Innova Teknoloji olarak 2000 yılından itibaren lazer ve optik teknolojisi için gerekli donanımı kazanmaya başlayıp 2006 yılından itibaren bu donanımı sektördeki müşterilerimiz ile paylaşmak için her biri kendi alanında lider olan yurtdışı firmaların Türkiye temsilciliğini yapmaktayız.

Firmamız Innova Teknoloji, Türkiye'deki üniversitelerdeki ilgili bölümlerin laboratuvarıların tamamına, önde gelen enstitülerin ve askeri kurumların laboratuvarlarının tamamına, önde gelen arge ve üretim firmalarının laboratuvarlarının tamamına, önde gelen medikal firmaların laboratuvarlarının tamamına lazer ve optik teknoloji ürünleri sunarak ve sağlayarak yeni teknolojiler bulunmasında, yeni ürünler tasarlanmasında ve üretilmesinde, yeni ufuklar ve düşünceler geliştirilmesinde yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Bizden Haberler

Optosigma firmasının Türkiye distribütörüyüz.

Optosigma firmasının Türkiye distribütörüyüz

Doğru fiyata geniş bir optik / opto-mekanik / hareket sistemleri ve alt sistem seçimi sunan OPTOSIGMA firmasının Türkiye distribütörüyüz.

HÜBNER PHOTONICS firmasının Türkiye distribütörüyüz.

HÜBNER PHOTONICS firmasının Türkiye distribütörüyüz

Tek ve çok hatlı Cobolt lazerler, ayarlanabilir C-WAVE lazerler, C-FLEX lazer birleştiriciler, VALO femtosaniye fiber lazerler ve Terahertz görüntüleyiciler ve spektrometreler dahil olmak üzere çok çeşitli yüksek performanslı lazerler ve terahertz sistemleri sunan HÜBNER PHOTONICS firmasının Türkiye distribütörüyüz.

Son Eklenen Blog

Laser Safety.

Laser Safety

Elektronik yüzyılı olarak kabul edilen 20. yüzyıldan sonra, 21. yüzyıl Fotonik yüzyılıdır. 1960 yılında Theodore Maimam, "Simüle Edilmiş Radyasyon Emisyonuyla Işık Amplifikasyonu" ilkesini kullanarak ilk cihazı yaptı. Işığın, geleneksel olarak üretilen en yüksek güç veya enerji yoğunluklarından milyarlarca kat daha fazla güç kaybıyla üretilmesine olanak tanıyan bir prensip. O tarihten bu yana LAZER, Optik Radyasyonun Özelliklerine sahip olup teknolojide benzeri görülmemiş bir başarı öyküsüne sahiptir.

Spektrometreler ve Spektrometre Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar.

Spektrometreler ve Spektrometre Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

Araştırma Laboratuvarlarında ve OEM Entegratörler tarafından yaygın olarak kullanılan spektrometrelerin seçimi konusunda Avantes tarafından hazırlanan bu yazının seçim yaparken size yardımcı olacağını düşünüyoruz.